Over Koopchalet

Met ruim 35.000 unieke bezoekers per maand is Koopchalet.nl al sinds 2001 een begrip in de markt. De gebruiksvriendelijke website geeft de koper alle opties om zijn zoektocht te volbrengen. De uitgebreide en heldere fotopresentaties geven een reëel beeld van het aangeboden object, terwijl de heldere taal u eerlijk en transparant informeert.

De oprichter van Koopchalet, Huib Meeuwis, werkt al sinds 1981 in de recreatiebranche. De jarenlange ervaring maakt dat hij alle ins en outs van de recreatiemarkt goed in beeld heeft en hij zich inzet om zowel de koper, als de verkoper, als ook de recreatiemakelaar volledig te kunnen ondersteunen. Dat dit goed ontvangen wordt blijkt uit de hoge score van recensies van klanten en relaties. Google waardeert het bedrijf met 4,4 sterren en facebook zelfs met 5 sterren.

Bijzonder trots zijn wij op onderstaande reactie:

“Onlangs een chalet gekocht via koopchalet. Vanaf het eerste moment zijn we echt super geholpen. Deze vriendelijke heer gaf ons eerlijk antwoord op elke vraag en je kon hem altijd bereiken. Ook na de overdracht heeft hij ons bijzonder goed geholpen. Hij ging niet eerder weg tot aan het moment dat echt alles geregeld was. Onder andere overdracht staanplaats, of gas, elektra en water aangesloten was. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat de tv het weer deed. Was ik zelf waarschijnlijk niet uitgekomen. Mocht ik het chalet ooit weer verkopen, dan laat ik dit zeker weten over aan koopchalet.nl “