•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Parck De Rosep, Oisterwijk, Noord Brabant


Het hele jaar recreëren in een bosrijke omgeving

Midden in het hart van het gezellige Brabant vindt u Parck De Rosep. Een prachtig en exclusief recreatiepark waar iedereen zich snel thuis voelt. Het is gelegen in een bosrijke omgeving met natuurlijke vennen waar ieder jaargetijde zijn eigen charme heeft. Aangezien Parck De Rosep het hele jaar geopend is, kunt u hier elk seizoen van genieten! Bij Parck De Rosep staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Parck De Rosep beschikt over het prestigieuze Green Key certificaat in Goud.

Camping parck de rosep brabant frame Camping parck de rosep brabant frame Camping parck de rosep brabant frame Camping parck de rosep brabant frame

Parck De Rosep, Te koop


Er zijn nog geen chalets te koop op deze locatie. Neem contact op met koopchalet als u wilt weten wanneer er wel chalets te koop zijn.

Kenmerken Parck De Rosep

Al ruim 40 jaar is Parck De Rosep een familiebedrijf waar gasten graag terugkomen. Bij de ontwikkeling van het recreatiepark heeft altijd één motto centraal gestaan: gastvrijheid en gezelligheid creëren tussen vakantiegangers uit verschillende streken en landen in een unieke natuurlijke bosrijke omgeving. Er wordt veel aandacht besteed aan het luisteren naar de wensen van de gasten. Deze aanpak heeft geleid tot een kwaliteitspark, dat uniek is in zijn opzet. Voor de Gemeente Oisterwijk is Parck De Rosep leidend in vernieuwing en natuurlijke ontwikkelingen.

Kwaliteitspark

Vernieuwend

Biodiversiteit

Groendiversiteit

Green Key Gold

Hele jaar geopend

Natuurgebied Kampina

Kleinschalig park

Brabantse gastvrijheid

Verzorgd ambiance


Omschrijving Parck De Rosep

Een vaste jaarplaats of een chalet huren? Parck de Rosep biedt u verschillende mogelijkheden: U kunt een chalet huren (minimaal 1 maand). U kunt een camperplaats huren voor uw eigen camper. U kunt een vaste jaarplaats nemen. Op de vaste jaarplaatsen kunt u zelf een chalet plaatsen. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor periodiek recreatief gebruik. Permanente bewoning is niet toegestaan. De vaste contracten lopen van 1 januari t/m 31 december met stilzwijgende verlenging van een jaar. Bent u geïnteresseerd in het huren van een chalet of een jaarplaats? Neem contact op voor nadere informatie of het maken van een afspraak voor bezichtiging.

Parck De Rosep, Faciliteiten


Parck De Rosep iis 3.62 hectare groot en biedt plaats aan 110 chalets. De toegang- en randweg zijn geasfalteerd, de tussenliggende paden zijn voorzien van grid. Per staanplaats kan er één auto worden geparkeerd. Voor uw veiligheid is er bij de entree een slagboom met camera's gericht op de toegang en parkeerplaats. De gasten hebben een toegangssleutel. Bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerplaats bij de ingang van het Park. Parck de Rosep is ingericht op basis van groendiversiteit dat past in het Brabantse landschap. Dit betekent dat er ruimte is voor zon, schaduw, wind en regen. Tevens is er een toiletgebouw met douches en toilet, wasmachine en droger. Het gebouw is van hoge kwaliteit, schoon en hygienisch.

Water


Vennen in omgeving

Horeca


Restaurant
Bar
Horeca in omgeving

Sport en spel


Recreatieruimte
Wandelfiets
Tennis
Tafeltennis
Jeu de Boules
Sjoelen
Darten
Fitness

Voorzieningen


Vlindertuin
Kippenren
Imkerij
Fruitbomen
Camping parck de rosep kempen park_fac Camping parck de rosep brabant park_fac Camping parck de rosep park_fac
Alle 
Foto's

Camping parck de rosep brabant park_fac

Faciliteiten in de omgeving

Een andere reden om Oisterwijk te bezoeken is het natuurschoon rondom de dorpskern en Parck De Rosep dat grenst aan de Kampina, het mooiste natuurgebied van de Provincie Noord Brabant De Oisterwijkse bossen bevatten namelijk fraaie vennen uit de laatste ijstijd. Door alle natuurgebieden in de omgeving zijn kilometers fiets- en wandelpaden beschikbaar. Tijdens een wandeling zult u veel dieren tegenkomen en planten herkennen. De Rosep die als een gekanaliseerde beek begint stroomt als riviertje langs Oisterwijk en ons Parck en mondt uit in Haaren en wordt daarna de Essche stroom genoemd.

Water


Vennen 1km

Horeca


Terrassen 1km
Boscafe's 1km

Sport en spel


Paardrijden 5km
Golf 22km
Fotograferen 1km

Voorzieningen


Tilburg 20km
Eindhoven 25km
Den Bosch 22km
Wandelroutes 1km
Fietsroutes 1km
Camping parck de rosep brabant omgeving_fac Camping parck de rosep kempen omgeving_fac Camping parck de rosep brabant omgeving_fac
Alle 
Foto's

Camping parck de rosep kempen omgeving_fac

Parck De Rosep, Ligging


Aan de rand van natuurgebied De Kampina

Gesitueerd in de stedelijke driehoek Tilburg-Eindhoven-Den Bosch. Volop vertier in de omgeving, en toch stapt u vanuit uw recreatiewoning zo de natuur in!

Contactgegevens


Parck De Rosep
Oirschotsebaan 15a
5062TE te Oisterwijk
tel.: 013-5284857
http://www.koopchalet.nl/park-de-rosep.html

Parck De Rosep, Omgeving


Parck De Rosep ligt temidden van de bossen en vennen. Het grenst ook aan de Kampina, het mooiste natuurgebied van Noord Brabant. U kunt het be-fietsen, maar ook heel mooie wandelingen maken om de schoonheid van de natuur intens te beleven. Het is gesitueerd tussen Oisterwijk en Oirschot. Twee dorpen met een bijzondere charme. De Kampina, het wonderschone landschap is te bereiken op fiets en loopafstand van Parck De Rosep. Binnen een half uur rijden ontdekt u nog meer moois van gastvrije Brabantse bodem. Zie hier een greep uit het aanbod:

De Kampina   0 km

Natuurgebied met vennen en heide

Wandelen   0 km

Kilometers wandelroutes

Fietsen   0 km

Uitgebreide fietsroutes
Camping parck de rosep omgeving Camping parck de rosep omgeving Camping parck de rosep omgeving

Oisterwijk   4 km

Gezellig dorpscentrum

Oirschot   9 km

Monumentaal dorp

Heusden   26 km

Oude vestigingsstad
Camping parck de rosep brabant omgeving Camping parck de rosep kempen omgeving Camping parck de rosep brabant omgeving

Loonse en Drunense Duinen   15 km

Natuurgebied met stuifzand

Golfen   27 km

Prise d'eau, Tilburg

Tilburg   13 km

Oude textielstad
Camping parck de rosep kempen omgeving Camping parck de rosep kempen omgeving Camping parck de rosep brabant omgeving

Eindhoven   27 km

De Lichtstad

Den Bosch   22 km

Rondvaart Binnendieze

Schouwburg   13 km

Volop aanbod in de 3 grote steden
Camping parck de rosep kempen omgeving Camping parck de rosep brabant omgeving Camping parck de rosep kempen omgeving

Fotograferen   1 km

Inspiratie binnen handbereik

Bezoekerscentrum   3 km

Informatiecentrum van Natuurmonumenten

Bowlen   5 km

Bowling 'Net iets Anders'
Camping parck de rosep omgeving Camping parck de rosep omgeving Camping parck de rosep kempen omgeving

Natuurtheater   1 km

Gevarieerd aanbod, zie website
Camping parck de rosep omgeving

Parck De Rosep, Chaletbouw


Chalet op maat

Wij nodigen u uit om naar Parck de Rosep te komen om 2 showmodellen van een hoog gekwalificeerde chalet bouwer te bezichtigen. Nieuw kopen kan al vanaf 29.500,- euro. Chalet dealers waar Parck de Rosep vertrouwen in heeft in termen van kwaliteit en after sales service. Dit zijn: Top Totaal te Kootwijkerbroek, De Bergjes in Heibloem, Duocar te Vlaardingen en Maat uit Sliedrecht. U kunt daarentegen ook uw eigen keuze voor een merk of bouwer maken.

Camping parck de rosep brabant chaletbouw Camping parck de rosep kempen chaletbouw Camping parck de rosep chaletbouw

Beschikbare kavels, variërend in grootte

Camping parck de rosep kempen chaletbouw Camping parck de rosep chaletbouw Camping parck de rosep brabant chaletbouw

Nog meer voorbeelden van nieuwe chalets

Camping parck de rosep brabant chaletbouw Camping parck de rosep brabant chaletbouw Camping parck de rosep brabant chaletbouw
parck de rosep greenkey natuurmonumenten vvv oisterwijk koopchalet chalet te koop vvv noord brabant greenkey de rosep goude handdruk oisterwijk